Filmkreatör startar ny byrå / by Mikael Cross

Mikael Cross  Foto: Mathias Blom 

Mikael Cross Foto: Mathias Blom 

Han är en av skaparna bakom serien som blev en av de mest sedda på Viaplay under 2017 och med dokumentären om Bröderna Salazar satte han svensk hiphop på kartan. Nu startar filmskaparen och producenten Mikael Cross egen produktionsbyrå med fokus på rörliga medier, stillbild och grafik.
 

Mikael Cross kommer närmast från filmbolaget SF Studios där han arbetat med produktion och konceptutveckling. Från kritikerhyllade Bröderna Salazar till Elsas Värld säsong 2 och nu senaste succéserien ALEX med bl.a. Dragomir Mrsic och Rakel Wärmländer i rollerna. Nya byrån Merix Media kommer fokusera på att skapa och paketera kvalitativt innehåll som engagerar, framförallt inom rörliga medier, stillbild och grafik.

Bland tilltänkta uppdragsgivare finns både storbolag och startups med höga ambitioner från olika branscher. Vi tycker att det ska vara enkelt och smidigt för företag att skapa riktigt bra innehåll och det är vad vi på Merix Media kommer hjälpa våra uppdragsgivare med. 

Oavsett om det är innehåll till sociala medier eller marknadsföringsmaterial så borde det vara en självklarhet för företag som vill utveckla sitt varumärke och driva affärer framåt att deras innehåll blir skapat på rätt sätt och med de främsta kreatörerna och det är en av anledningarna till att vi som byrå inte heller kommer konkurrera med lågt pris, utan med hög kvalitet och nöjda kunder.

Vill du veta mer? Surfa in på www.merixmedia.se eller maila info[a]merixmedia.se